Okategoriserade

Veckans superbabe!

Ja, efter en veckas sängliggande med influensa och NOLL träningsminuter på 9 dagar fick jag en glad överraskning nu på morgonen – jag har blivit ”veckans superbabe”B.A.B.Y.s hemsida! En gammal reseledarkollega (ja, jag har varit reseledare på Gran Canaria…) från back in the days, som numera själv jobbar med träning i Göteborg, har nominerat mig och det värmer i hjärtat.

B.A.B.Y. är ett nätverk för kvinnor som brinner för träning och hälsa, och bakom hela idén står Malin Nylén, som verkar vara en outtröttlig eldsjäl. Nätverkets ambition är att sprida hälsa och motivation på ett socialt sätt för att undivka mental och fysisk ohälsa – en sund och välbehövlig mission, minst sagt.
Har ni inte kollat in B.A.B.Y. ännu  så tycker jag att ni ska klicka in er på deras Facebook-grupp och gå med i nätverket eller besöka hemsidan – jag lovar att det dyker upp ett och annat välkänt ansikte där. Medlemskapet är gratis så det är inget att vänta på!

TACK än en gång för nomineringen, nu kan jag nog alstra tillräckligt med energi för att köra mitt första post influensa-pass idag eller imorgon. Jippi!

Skärmdump från hemsidan.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mattias
  23 april, 2013 at 09:37

  Just det ja, du har ju varit reseledare 🙂 Om inte annat så minns jag den dyra telefonräkningen 😉

 • Reply
  mamma
  23 april, 2013 at 16:29

  Telefonräkning va de ja <3 kram…

 • Reply
  Aniika
  23 april, 2013 at 21:49

  Såg det, grattis!! 🙂

 • Leave a Reply