Okategoriserade

Finally.

Det var ta mig tusan den segaste bacillen jag har varit med om, men nu är jag f*n tillbaka! Efter en hel arbetsvecka hemma i febersoffan och en helg i ett snorigt töcken vaknar jag och känner mig pigg och FRISK. Äntligen är energin och aptiten tillbaka, träningssuget börjar komma och jag orkar gå och jobba!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen – var tacksam varje dag du vaknar och är frisk. Jag är ganska bra på det, men efter den här smällen har jag lärt mig ytterligare att vara glad över att ha en frisk kropp som orkar med mig och mitt tempo dag ut och dag in. Hurra!

Jobbfrukostmöte med mig själv – god morgon!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Suz
  22 april, 2013 at 09:31

  LÄÄÄÄÄNGTAR tills jag är frisk!

  Inne på min fjärde dag i sängen :/

  Kram!

 • Reply
  Ann
  22 april, 2013 at 11:10

  HURRA!! Och måndag it is – nu kör vi!!

 • Leave a Reply