mat

Vad äter du?

Det är ovanligt mycket snack om kost överallt nu (hej nystart på hösten!), och den där 5:2-dieten verkar hänga kvar ännu även om löpsedlarna har tystnat en aning. Den är nog snart mer eller mindre helt borta ur mediabruset kan jag tänka, ungefär som LCHF eller Atkins eller vilken annan diet som helst.

Själv fortsätter jag som vanligt att äta ren och riktig mat, undviker socker, laktos, gluten och annat skräp. Jag känner min kropp bra och vet vad den vill ha. Ibland vill hjärnan ha något annat än kroppen och då överväger jag noga om det är värt lite magknip eller annat tjall på systemet, som t.ex. i helgen när mamma bakade en magiskt god äppelpaj.

Ett typiskt mellanmål just nu är Valios laktosfria kvarg med frukt, kanel och lite rostade pumpakärnor. Vad äter du mellan dina huvudmål?

IMG_3814

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.