Okategoriserade

Random Thursday

Torsdag. Jag startade dagen med löpning. Jag åt en lååång frukost. Jag träffade Obama (ja, eller han körde förbi med bilen 2 meter från mig så att vi fick vinka till varandra genom fönstret, men jag såg honom med egna ögon och ja – jag blev lite starstruck). Jag jobbade lite. Jag slutade jättetidigt p.g.a. en massa avbokningar. Jag gick ut i solen men blev uppringd av en kund och fick vända tillbaka till jobbet eftersom han ville ge mig cash till min insamling (fina människa!). Jag gick till Östermalms IP, hämtade ut min nummerlapp (nummer 324) till på lördag, kramades lite med en hårt arbetande Jessica och räckte upp en hand för Plan. Jag somnade en stund på bussen hem. Jag läste om Lanttosisters och grät. Jag köpte en jättestor vattenmelon, av vilken jag kommer att äta en övervägande del hemma i soffan ikväll. Hur var din torsdag?

Andra bilen, i bakre fönstret på min sida av vägen: Mr President.

2 kommentarer

  • sofia halland

    Gaaaah……. jag är snart ikapp nutiden på din blogg. Srev till dig för några veckor sedan och har fortsatt att läsa din blogg som en bok och det är lika fängslande varje gång. Som jag sa ( sa???.jag menar skrev 🙂 ) förra gången att jag verkligen tycker du ska överväga att ge ut bloggen som en bok, tror den har mycket att ge på bokmarknaden 🙂 men varför börjar jag med ett gaaaaaaaah???. ja du vet när man läser en bra bok och det börjar närma sig slutet så vill man nästan inte läsa mer för man vill inte att det tar slut. du är det ju som tur är en blogg så den tar inte slut. men ändå……..nu kan jag liksom läsa hur mycket och länga som jag vill och det kommer jag ju inte kunna sen 🙁 om jag inte väntar jättelänge mellan gångerna jag läser men det vill jag ju inte heller. Så vad vill jag med denna kommentaren då…….jo tacka för en underbar blogg!!! Tack! den har verkligen gett mig någonting. Jag är som sagt mitt i rehabilitering från en stroke och mitt liv har blivit helt annorlunda efter stroken. Jag förstår saker nu som jag inte har behövt tänka på förut. Vågar saker och är så mycket starkare. Har haft så mycket tid för eftertanke eftersom jag är i Vancouver och är ledig och kan ägna mig åt träning o rehabilitering och tänka över vad jag vill med mitt liv och jag stötta på din blogg i verkligt rätt tid. Du inspirerar till att leva livet lite bättre och lite mer. För att göra en mycket lång historia kort : Tack för att du skriver och inspirerar 🙂

  • sofia halland

    By the way………..tror du skulle älska Vancouver (du kanske redan varit här förresten? ) Människor här är underbara. Det finns hur mycket roliga race som helst. Vi var med i Seek the paek, Grouse Mountain bla. hur kul som helst. Från beachen och upp på toppen av ett berg, så kul 🙂 Människor här är ute och hittar på saker i den otroligt vackra naturen och det finns hur mycket som helst att göra. Åk hit om du inte redan varit! Underbar stad med underbar energi! Ok! Nu ska jag sluta mina långa utläggningar….jag lovar 🙂 Ha en fantastisk dag!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.