Tjejmilen välgörenhet

Världens bästa kunder

Börjar arbetsdagen med att bli alldeles varm i magen över när en kund kommer och lämnar över kontanter för att bidra till min insamling till Plan inför Tjejmilen, och dessutom se att ett par till (inte bara kunder, utan även andra) har varit inne på insamlingssidan och bidragit. Fina människor!

Det är drygt 3 dygn kvar till loppet nu och jag ber er alla om hjälp med att sprida ordet vidare så att jag kan få hjälpa till att utbilda några av barnen i Guatemala (och göra en massa utfallssteg…). Alla kan inte göra allt men alla kan göra något…TACK till alla som redan har dragit ett strå till stacken – ni är bäst!

Skrynkliga tjugor fungerar också.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Plan
  4 september, 2013 at 09:35

  Fantasiskt, heja dig Helena och TACK till alla som stödjer vårt arbete! <3

 • Reply
  Rebecka
  5 september, 2013 at 08:14

  Nu har jag gett min gåva också! Har tänkt göra det hela sommaren men aldrig fått tummen ur… Men nu så! Du är så himla bra Helena, fortsätt med det!

  • Reply
   Helena
   5 september, 2013 at 08:26

   Tusen tack Rebecka, fint av dig! <3

  Leave a Reply