mat

Latmaskmiddag

Det var en härlig syn att traska igenom stan hem från jobbet på sena eftermiddagen. Ovanligt lite trafik, inga innerstadsbussar som gick och en hel massa promenerande stockholmare som fick lite välbehövlig motion i eftermiddagssolen. USA:s president må ha ställt till med ett och annat problem i vår huvudstad idag i form av avstängda vägar, trafikkaos och annat, men han har onekligen fått oss att röra på oss lite extra. Hurra för det säger jag bara!

Kände mig ovanligt lat när jag kom hem och bara tanken på att laga mat fick mig att gäspa. Tog till mitt bästa knep för att få till en snabb och god middag till en hungrig kropp: skar upp alla grönsaker jag var sugen på plus en liten bit chèvre, lade några rejäla skivor serranoskinka bredvid och ringlade min goda basilikaolja över grönsaksberget. På med flingsalt och vips så var maten klar! Till efterrätt framför Idol blir det i vanlig ordning några skivor vattenmelon och en klick mandelsmörmums!

Halv åtta hos mig.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kristine
  4 september, 2013 at 21:37

  Det enkleste er ofte det beste 🙂

 • Reply
  Snorkkis
  5 september, 2013 at 08:56

  Väldigt ofta blir det latmaskmiddag här också – inte nödvändigtvis för att jag är lat, utan för att det är det godaste. Rent, favoritingredienser. Perfekt.

  • Reply
   Helena
   5 september, 2013 at 17:12

   Jag håller med dig Snorkkis. Rent, gott och bra!

  Leave a Reply