frukost,  löpning,  morgon

Addicitive

Ett par gånger längs morgonens lugna löprunda ångrade jag att jag inte tog med mig min telefon. Inte för att jag direkt behövde ringa någon där strax efter 6 på morgonen, utan enbart för att jag hade velat visa er min bästa bild av Stockholm. Lugnet på morgonen. De bilfria gatorna. De näst intill folktomma gångvägarna och Riddarfjärden som ligger blank i morgonsolen.

Jag hade velat försöka få er att förstå hur skön luften är innan stan har vaknat, hur mycket lättare det är att andas på morgonen och hur underbart skönt det är att komma hem till bryggan, sätta sig en stund i solen och bara lyssna på tystnaden. Istället bjuder jag på en del av min frukost – vattenmelon, persika, nötter och kokos. Äggen och kaffet får ni se en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.