mat,  vila

Virus?

Jag körde ett styrkepass idag för första gången på väldigt länge, och jag måste nog tyvärr konstatera att kroppen inte riktigt är på banan ännu efter den senaste veckan av trötthet, huvudvärk och allmänna sjukdomskänsla. Musklerna svarade inte riktigt som de brukar, och även om jag klarade mina vanliga vikter så kändes det mycket tyngre, pulsen gick upp onödigt mycket och efter passet kände jag mig nästan febrig och lite smått illamående. Nattens urdåliga sömn och medföljande sömnbrist kan självklart ha påverkat, men jag är rädd för att det där viruset som läkaren trodde hade flyttat in i min kropp kanske inte riktigt har dragit vidare ännu.

Kvällens planerade Hot MOJO bokade jag självklart av, och istället planerar jag en lugn kväll i soffan med min bok som jag totalt har fastnat i. Det regnar ute och jag älskar verkligen de här första dagarna av höstrusk och den mysiga känslan jag får när jag kan krypa ner under en filt och njuta av lugnet. Har matat kroppen med bra (vegetarisk!) mat, och inatt ska jag inte vakna klockan halv ett och ligga vaken i nästan två timmar och planera en ommöblering av lägenheten. Så sjukt onödigt att göra det nattetid liksom.

IMG_3720

IMG_3721

Kokosoljafrästa grönsaker, äggröra, bönor och supergoda oliver.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.