träningsinspiration

Min kärlek till Gunde

Tränar du på samma sätt som någon annan kan du aldrig bli bäst, på sin höjd lika bra.

Jag har sådan otrolig respekt för Gunde Svan och hans inställning. Jag gapar över hans framgångar med bl.a. fyra olympiska medaljer och sju(!) VM-guld. Jag älskar (såklart) hans dialekt, patriotisk som jag är. Jag ryser över hur han vägrade att bryta en tävling trots en krossad armbåge, bara för att undvika risken att hjärnan skulle komma ihåg känslan och vilja bryta någon gång igen i framtiden. Jag imponeras över hans driv och extremt tjocka pannben som balanserar på gränsen till idioti, och att han nu har ett eget program på tv – där han ska utmana sex av Sveriges främsta idrottare för att utmana dem i deras grenar – förvånar mig inte ett dugg. Missade du första avsnittet idag – se till att leta upp en repris eller leta på TV4 Play. Gunde alltså…vilken hjälte!

Gunde-Svan-framför-brasan

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.