glädje,  guldhjärtat

TACK!

Plötsligt dök mitt namn upp på Soffans Facebook-sida, där hon skrev att hon har röstat på mig. Eh, i vad? var min första tanke, tills jag insåg att hon hade länkat till Fitnessfestivalens hemsida och omröstningen av Guldhjärtat 2013!

”Guldhjärtat delas varje år ut för behjärtansvärda insatser under året, till individer och företag som arbetar med hjärtat. Allt för att ge medmänniskor en bättre hälsa och en fungerande kropp. Någon med ett Guldhjärta.” säger motiveringen till priset, och det delas ut i fem olika kategorier där min blogg är en av elva finalister till Årets hemsida/blogg.
Konkurrensen är stenhård, och det är många fina sidor nominerade – bland andra min bloggkollega Sofy och min PT-kollega Sanna – så att vinna blir väldigt svårt. Dock värmer det otroligt mycket i hjärtat att få vara nominerad och uttagen bland hundratals bidrag, och motiveringen är så fin att jag blir varm i magen.

”För att Helena Olmås inspirerar med sina ord och sin handling. Med sina tokiga upptåg och utmaningar. Med tankar som både berör djupa funderingar och vardagliga händelser. Hon gör mig glad.”
Bara att jag vet att jag får en enda person att känna så räcker, då vet jag att jag gör skillnad. STORT tack till den eller de som har nominerat mig, och gå gärna in och lägg en röst på mig (klicka på ”klicka här för att komma till enkäten”) och alla andra fantastiska människor i de andra kategorierna. Omröstningen pågår fram till den 15 november, och jag håller alla tummar jag har att min helg på PT-dagarna i Göteborg i slutet av november blir lite extra guldkantad!

images

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.