guldhjärtat

Sista chansen

Inatt klockan 23.59 stänger röstningen för Guldhjärtat 2013. Ni som inte har tagit ställning till träningsbranschens finaste(?) pris har alltså knappt ett halvt dygn på er nu. Jag är otroligt glad och smickrad över att vara i final i kategorin Årets hemsida/blogg, och blir självklart oerhört glad för varje liten röst som kommer in!

Jag har ju självklart mina egna favoriter i alla kategorier, och personligen tror jag att Jessica, Micke och Sara kommer att plocka hem ett varsitt hjärta i Göteborg om två veckor. Självklart är jag på plats för att bevittna prisutdelningen, och självklart håller jag tummarna stenhårt att få sälla mig till skaran av vinnare. Ska jag vara realistisk tror jag dock inte att det blir så, men det gör inget – den här gången är jag faktiskt riktigt nöjd bara över att få vara med och kämpa. Lite emot mig och min vinnarskalle, men ibland får även jag rannsaka mig själv och fundera över rimligheten i saker och ting.

Har du inte röstat ännu? Gör det via Guldhjärtats hemsida, och gör det nu! Time is ticking och imorgon är det försent…

images

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.