mitt dalarna

Återhämtning deluxe

Jag är i Dalarna, och ni vet ju vad det innebär. Återhämtning. Total återställning av systemen – både det mentala och det fysiska. Det finns ingen annanstans som jag är så avkopplad som här och varje gång jag åker härifrån gör jag det lite starkare än innan. Efter en hektisk höst och framför allt efter en vecka på andra sidan Atlanten med tusen intryck att smälta är det skönt att komma ifrån storstadsbruset i huvudstaden och bara få vara en stund.

Började min lördag efter åtta välbehövliga timmars sömn med en väldigt lugn löprunda i morgonsolen med favoritmusiken i öronen, en kopp kaffe med en kelig katt som sällskap och när sjusovaren mamma äntligen hade vaknat tog vi en långfrukost tillsammans. Jag kokade gröt på Paulúns müsli och toppade den med sharon, pumpakärnor, kanel och mandelmjölk. Njutningen vet inga gränser.

IMG_3798

bild-38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.