konsert musik resor

Tillbaka…kind of.

Jag landade i ett grått och ganska kallt Stockholm imorse. Min vecka i världens bästa stad har verkligen varit långt över förväntan och jag har en del intryck att smälta, minst sagt. Det kommer inte att komma någon officiell reserapport, det är ju liksom ingen reseblogg jag skriver. Sammanfattningsvis kan jag dock säga att THE OUT NYC kan rekommenderas, att Whole Foods fortfarande är helt fantastiskt och att två kvällar i rad få se sin idol live på en meters avstånd, i en lokal som bara tar 150 personer är något som jag kommer att ha svårt att smälta, någonsin. Imorgon är jag tillbaka till det normala igen hoppas jag, iallafall nästan. Vet inte om jag någonsin kommer att bli som förr efter den här resan.

whole foods breakfast

ed kowalczyk joe's pub nyc

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Frida Matsdotter
    9 november, 2013 at 18:57

    Åh det låter verkligen toppen 🙂 Välkommen hem till Sverige igen!

  • Reply
    E.A
    11 november, 2013 at 08:39

    Hallå och välkommen tillbaka Helena!
    Jag tänkte slänga in en fråga här, hoppas det är okej!
    Har sett att du använder kompression från gococo, hur är de i storlekarna? Jag använder egentligen CEP och dom är ju väldig stabila och hårda, men har hört att gococo är lite mjukare. Är dom lite mesiga? Borde man kanske gå ner en storlek för att få ett hårdare tryck? Hoppas du kan hjälpa mig!

  • Reply
    Quinoagröt « Health by Helena
    11 november, 2013 at 14:43

    […] Tillbaka…kind of. […]

  • Reply
    Bubbla « Health by Helena
    15 november, 2013 at 08:46

    […] Tillbaka…kind of. […]

  • Reply
    Återhämtning deluxe « Health by Helena
    16 november, 2013 at 11:23

    […] härifrån gör jag det lite starkare än innan. Efter en hektisk höst och framför allt efter en vecka på andra sidan Atlanten med tusen intryck att smälta är det skönt att komma ifrån storstadsbruset i huvudstaden och […]

  • Reply
    Fullt ös « Health by Helena
    20 november, 2013 at 10:45

    […] har känts så lång, mörk och kall…och då klippte jag ändå bort den första veckan och klistrade in den i min favoritstad. Kanske är det just därför som det känns extra tungrott just nu. Oh well, jag blickar framåt, […]

  • Leave a Reply