konsert,  musik,  resor

Tillbaka…kind of.

Jag landade i ett grått och ganska kallt Stockholm imorse. Min vecka i världens bästa stad har verkligen varit långt över förväntan och jag har en del intryck att smälta, minst sagt. Det kommer inte att komma någon officiell reserapport, det är ju liksom ingen reseblogg jag skriver. Sammanfattningsvis kan jag dock säga att THE OUT NYC kan rekommenderas, att Whole Foods fortfarande är helt fantastiskt och att två kvällar i rad få se sin idol live på en meters avstånd, i en lokal som bara tar 150 personer är något som jag kommer att ha svårt att smälta, någonsin. Imorgon är jag tillbaka till det normala igen hoppas jag, iallafall nästan. Vet inte om jag någonsin kommer att bli som förr efter den här resan.

whole foods breakfast

ed kowalczyk joe's pub nyc

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.