utlottning utlottningar

Vinnaren!

Trodde ni att jag hade glömt att dra en vinnare av Magnus Hagströms bok Snabbare, starkare, löpare? Det har jag såklart inte!

Som vanligt var det många som var med och tävlade, och som vanligt skulle jag vilja ge en bok till alla. Den här gången är det dock Camilla som hade mest tur, och som kommer att få ett signerat ex av boken! Grattis till Camilla, och ni andra – misströsta inte, det skulle förvåna mig om det inte dyker upp en ny utlottning här snart. 

IMG_4304

Camilla – maila mig din adress!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Camilla
  5 november, 2013 at 15:13

  Åh, stort tack!!! 🙂 Det där är nog precis vad jag behöver för att kämpa vidare med min löpning i vinter, eftersom jag är så dålig på att springa och tycker att det är så tråkigt. Däremot VILL jag så himla gärna bli bättre på det.
  Jättekul! Tack på förhand!
  KRAM!

 • Leave a Reply