the academy,  utlottning,  utlottningar

Vinn bok!

För en och en halv vecka sedan avslutade jag en otroligt rolig och givande helg, och jag fick äntligen skriva ”löpcoach” på mitt visitkort. Magnus Hagström höll tillsammans med Jari Ketola i trådarna för utbildningen, och bättre lärare får man ju leta efter! Det var en ganska krävande helg, men våra två lärare gjorde det lite lättare att orka med alla prövningar och fysiska utmaningar…de tillsammans med mina kurskamrater såklart. Skönt gäng!

Magnus är inte bara en bra föreläsare, han har också skrivit en bok som jag köpte med mig hem – Snabbare, starkare, löpare. Det är en helt fantastiskt bra bok där Magnus tar upp allt från löpteknik till styrketräning för löpare och hur du mest effektivt tränar upp ditt hjärta, och den är fylld med övningstips och kloka ord för den som vill bli en bättre löpare.
Jag har nu lyckats komma över ett signerat exemplar (tack Magnus!) av boken för att lotta ut bland er läsare! Det enda ni behöver göra är att gilla Performance by Hagström på Facebook och kommentera det här inlägget, så är ni med i utlottningen.
Tävlingen pågår fram till onsdagen den 30 oktober klockan 23.59 – dagen efter drar jag en lycklig vinnare!

Lycka till!

IMG_4304

IMG_4305

33 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.