löpcoach löpning the academy utbildningar

Jag = löpcoach

Jag sitter här hemma med ett stort leende inombords. Den första upplagan av löpcoachutbildningen på The Academy har verkligen varit helt fantastisk, och trots (eller kanske p.g.a) att jag är helt slut i både kroppen och min stackars lilla hjärna så är jag så nöjd med helgen. Det har varit två extremt roliga, jobbiga och lärorika dagar och jag kan knappt vänta tills jag får sätta tänderna i mina kunder!

Kroppen var rätt seg imorse när jag skulle transportera den ur sängen och ut till Bromma, men efter ett par timmar utomhus som första moment var den pigg och alert igen. Testa att ta av er skorna och spring på den iskalla asfalten barfota så förstår ni vad jag menar. Att Jari gav oss några extra backintervaller (i maxfart) när Magnus nästan hade lovat oss förmiddagskaffe gjorde att kroppen växlade upp lite extra, och morgonens lojhet var som bortblåst. Lite uthållighetsstyrka på det så trodde vi nog alla att det skulle vara över med träning för den här helgen.

De två kära coacherna hade dock andra planer, och med ett leende och någon smått elak njutning i blicken valde de att köra death by 10 meters med oss som avslutning efter eftermiddagens teoriblock. Mjölksyran sprutade och den där pulsen från gårdagens maxpulstest var inte långt borta. Just under övningen gillade jag inte någon av dem särskilt mycket, men i efterhand konstaterade jag att våra underbara lärare på bästa sätt satte punkt för en otroligt bra helg som vi nog alla helst inte ville skulle ta slut. Alla ni som överväger att gå utbildningen – sluta överväg och gör det bara! Jag adderar iallafall med glädje löpcoach på visitkortet, och jag har redan mitt första uppdrag spikat. Det här blir en kul höst!

IMG_4135

IMG_4141

Behöver du hjälp med din löpning? Maila mig på helena@healthbyhelena.com.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  pilla
  13 oktober, 2013 at 20:30

  Åh vad kul! Stort grattis 🙂

 • Reply
  Annika - strongday.se
  13 oktober, 2013 at 20:45

  Wohooo – grattis!

 • Reply
  Katarina
  13 oktober, 2013 at 20:56

  Så härligt, bara att gratulera!

 • Reply
  Sara
  13 oktober, 2013 at 21:17

  gratulerar till ännu en kompetens!

 • Reply
  Anna - Trend o träning
  13 oktober, 2013 at 21:22

  Stort grattis fining!
  Sjukt kul. Jag vill också 🙂

 • Reply
  Helena
  14 oktober, 2013 at 07:32

  Grattis! Du kommer säkert få fullt upp.

 • Reply
  Julia
  14 oktober, 2013 at 10:11

  Grattis va roligt 😀

 • Reply
  Ann
  14 oktober, 2013 at 13:25

  Stort grattis! Du kommer göra ett kanonjobb som löpcoach tror jag minnsann!

 • Reply
  Karin FitnessochHälsa
  14 oktober, 2013 at 21:41

  Grattis till att vara löpcoach! Vad spännande och kul!

 • Reply
  Vinn bok! « Health by Helena
  22 oktober, 2013 at 20:33

  […] en och en halv vecka sedan avslutade jag en otroligt rolig och givande helg, och jag fick äntligen skriva ”löpcoach” på mitt visitkort. Magnus Hagström höll […]

 • Reply
  Linda Assarsson
  18 februari, 2017 at 22:36

  Kul att höra att du gillade den så ?
  Ska gå den slutet av mars ??

 • Leave a Reply