GoCoCo Okategoriserade the academy utbildningar

Så kul!

Alltså, jag är så sjukt trött i kroppen (och knoppen) efter den första dagen på löpcoachutbildningen, men glädjen bubblar i hela kroppen! Det har varit en helt fantastiskt inspirerande och lärorik dag, vi är ett bra gäng deltagare och Magnus har varit helt outstanding tillsammans med sin sidekick Jari. Solen har strålat hela dagen och den smått osköna mjölksyran i vaderna under förmiddagens löptekniklektion kändes mer överkomlig bara därför. Det återstår att se hur träningsvärken imorgon blir, och jag förebygger självklart med Gococo-sleeves och soffläge.

Dagens adrenalinkick bestod i att jag frivilligt anmälde mig som testperson till det maxpulstest som Magnus skulle visa, och dagens ”bra tänkt Helena” var överraskningen att dagen skulle avslutas med ett snabbt och intensivt pass som ”muskulärt är jämförbart med ungefär 10 kilometers löpning”. Mjölksyran och jag har gått hand i hand större delen av dagen kan man säga, men åh vad kul jag har haft! Jag längtar redan till imorgon, och att göra hemläxa i form av löpteknikanalys en lördagskväll känns bara kul! Det är söndag snart va?

The Academy löpcoachutbildning

löpcoachutbildning maxpulstest

gococo compression sleeves

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  soffan
  12 oktober, 2013 at 22:14

  Åh, det är så kul med utbildningar! Jag längtar till min ATM i november 😀 .

 • Reply
  Uppochhoppa
  13 oktober, 2013 at 12:35

  Heja! Maxpulstest är ju bara att ta chansen på när man har coacher vid sidan som kan trycka lite extra!

 • Reply
  Jag = löpcoach « Health by Helena
  13 oktober, 2013 at 20:20

  […] Så kul! […]

 • Leave a Reply