GoCoCo,  Okategoriserade,  the academy,  utbildningar

Så kul!

Alltså, jag är så sjukt trött i kroppen (och knoppen) efter den första dagen på löpcoachutbildningen, men glädjen bubblar i hela kroppen! Det har varit en helt fantastiskt inspirerande och lärorik dag, vi är ett bra gäng deltagare och Magnus har varit helt outstanding tillsammans med sin sidekick Jari. Solen har strålat hela dagen och den smått osköna mjölksyran i vaderna under förmiddagens löptekniklektion kändes mer överkomlig bara därför. Det återstår att se hur träningsvärken imorgon blir, och jag förebygger självklart med Gococo-sleeves och soffläge.

Dagens adrenalinkick bestod i att jag frivilligt anmälde mig som testperson till det maxpulstest som Magnus skulle visa, och dagens ”bra tänkt Helena” var överraskningen att dagen skulle avslutas med ett snabbt och intensivt pass som ”muskulärt är jämförbart med ungefär 10 kilometers löpning”. Mjölksyran och jag har gått hand i hand större delen av dagen kan man säga, men åh vad kul jag har haft! Jag längtar redan till imorgon, och att göra hemläxa i form av löpteknikanalys en lördagskväll känns bara kul! Det är söndag snart va?

The Academy löpcoachutbildning

löpcoachutbildning maxpulstest

gococo compression sleeves

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.