helena testar,  träningsprylar

Varm och snygg

Jag hämtade ut en väldigt trevlig fredagsöverraskning på vägen hem från jobbet idag. Craft tycker visst att jag ska njuta lite extra av mina löprundor i höst/vinter och har skickat ett kit bestående av tre finfina plagg som jag redan nu känner att jag kommer att få mycket glädje av:

En supertunn, färgglad och fukttransporterande tröja som jag ska bära närmast kroppen. 

En lite tjockare och lika färgglad tröja som fungerar som ett andra lager och är vindskyddad på framsidan. Den har dessutom en fantastiskt mjuk borstad insida som kommer att isolera värmen riktigt bra när det blir lite kallare ute.

Ett par tjockare tights med flossad insida och extra värmande material på rumpan. No more kalla skinkor längs vinterrundorna!

Prognosen för helgen säger sol och lite för många plusgrader för att de två varmaste plaggen ska få vara med och springa, men den tunnaste tröjan kommer jag garanterat att testa under löpcoach-utbildningen redan imorgon!

IMG_4097

IMG_4098

För er som är extra nyfikna på kläderna, har storlek M och vill få chansen att testa dem – håll utkik på bloggen i helgen!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.