helena testar träningsprylar

Varm och snygg

Jag hämtade ut en väldigt trevlig fredagsöverraskning på vägen hem från jobbet idag. Craft tycker visst att jag ska njuta lite extra av mina löprundor i höst/vinter och har skickat ett kit bestående av tre finfina plagg som jag redan nu känner att jag kommer att få mycket glädje av:

En supertunn, färgglad och fukttransporterande tröja som jag ska bära närmast kroppen. 

En lite tjockare och lika färgglad tröja som fungerar som ett andra lager och är vindskyddad på framsidan. Den har dessutom en fantastiskt mjuk borstad insida som kommer att isolera värmen riktigt bra när det blir lite kallare ute.

Ett par tjockare tights med flossad insida och extra värmande material på rumpan. No more kalla skinkor längs vinterrundorna!

Prognosen för helgen säger sol och lite för många plusgrader för att de två varmaste plaggen ska få vara med och springa, men den tunnaste tröjan kommer jag garanterat att testa under löpcoach-utbildningen redan imorgon!

IMG_4097

IMG_4098

För er som är extra nyfikna på kläderna, har storlek M och vill få chansen att testa dem – håll utkik på bloggen i helgen!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  11 oktober, 2013 at 21:02

  Riktigt snygga!
  Håller definitivt utkik! 🙂

 • Reply
  Anna - Trend o träning
  11 oktober, 2013 at 21:05

  Älskar de där tajtsen! Jag har redan invigt mina – LOL 🙂

  Kram

 • Reply
  Anna - Trend o träning
  11 oktober, 2013 at 21:06

  eller.. LAL menade jag (like a lot) 😛

 • Reply
  Vinn löparkit! « Health by Helena
  14 oktober, 2013 at 20:45

  […] bad ju er som var intresserade av snygga löparkläder från Craft att ni skulle hålla utkik här på bloggen i helgen. Nu rusade ju helgen förbi i 180 km/h p.g.a. […]

 • Reply
  Mari
  15 oktober, 2013 at 07:43

  Oh, en sådan skulle man inte tacka nej till 🙂 ursnygg !!

 • Leave a Reply