Okategoriserade,  Plan Sverige,  välgörenhet,  välgörenhet

Internationella flickdagen

Sedan förra året har dagens datum – 11 oktober – varit den internationella flickdagen. Mina vänner på Plan (som ni och jag tillsammans samlade in 7000:- till inför Tjejmilen) startar idag en insamling som ingår i deras stora projekt Because I´m a girl för flickors rättigheter – en insamling för att fortsätta hjälpa flickor i Guatemala och ge dem möjlighet att gå i skolan. För 68 öre kan man ge en flicka en lektion i skolan, och självklart vill jag vara med och sprida ordet för att hjälpa Plan med det viktiga arbetet att utbilda varenda unge. Var med ni också!

 

Psst…missa inte att Globen lyser rosa ikväll för alla flickor i världen.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.