löpning,  lopp,  the academy

Startnummer 1314 – DNS

”Du kan inte vara med överallt hela tiden” brukar min kloka mamma säga till mig lite då och då när jag känner mig trött och sliten. Idag har hon mer än rätt när Stockholms snabbaste mil går av stapeln precis samtidigt som jag sitter i skolbänken under andra dagen av löpcoachutbildningen. Hässelbyloppet kommer även i år förbli ett lopp jag aldrig har testat, men med tanke på glädjen i magen över att få åka tillbaka till skolan idag är jag glad att jag prioriterade bort loppet. Det kommer ju fler chanser, och med tanke på alla små polletter som trillade ner gårdagen kommer jag med all säkerhet att göra ett mycket bättre resultat nästa år, än vad jag skulle ha gjort i år.

Stort lycka till alla ni som springer idag – det ska bli kul att komma hem ikväll och läsa lite race reports i soffan (med benen i högläge såklart…min träningsvärk i vaderna efter gårdagens teknikträning är brutal).

IMG_4128

Intressekrock.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.