GoCoCo,  träningsprylar

Failure och julklapp

Jag var positiv nog att åka till jobbet idag. Hade sovmorgon ända till 11 och hade gott om tid på mig att vakna till liv imorse. Kände mig inte helt hundra, men pigg nog att inte ligga hemma. Tills jag kom till jobbet. Redan under den första timmen kände jag att vikterna var jobbiga att bära fram och tillbaka, att jag blev kallsvettig för ingenting och när jag skulle stretcha min kund i slutet av timmen blev jag andfådd. Det var bara att ge upp och vända hemåt igen.

Väl hemma tvingade jag i mig lunch som jag inte alls var sugen på, lade mig i soffan och somnade på fem minuter. Vaknade ett par timmar senare, och har sedan dess hängt i soffan och inte gjort någonting alls.
Öppnade precis posten som jag inte ens orkade titta igenom när jag kom hem, och såg till min glädje att årets första julklapp har kommit! Bästa Gococo har skickat ett par av mina favorit-kompressionssleeves (som har hjälpt mig med återhämtningen många gånger) i en ny och jättefin färg och två par av Light Sport – världens skönaste strumpor! Nu känner jag mig ännu mer fokuserad på att bli frisk så att jag orkar träna igen, att ofrivilligt vila i över 10 dagar gör att det kryper lite i kroppen…

IMG_5380

IMG_5381IMG_5382Tack bästa Gococo!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.