prylar

Fryser du?

För ett tag sedan lade jag ut en bild på Instagram på min mammas hemmastickade och fantastiskt sköna handledsvärmare, och efter det har jag skickat små paket både hit och dit runtom i Sverige. Det har sinat rejält i mitt lilla lager, och nu har jag bara några få par kvar (varav ett par till ett litet barn) som hinner levereras innan jul. De kostar 150:- per par, är stickade i ett supermjukt och skönt garn som kan tvättas på 40 grader i maskin, och är enligt mig en perfekt julklapp till någon som inte vill frysa i vinter. Jag använder dem både vår, höst och vinter och blir det riktigt kallt har jag dem under mina handskar. Varma handleder = varm kropp.

Vill du köpa något av paren? Maila mig snabbt som blixten på helena@healthbyhelena.com så tar vi detaljerna där. Älska hemmastickat!

IMG_5361

 

IMG_5362

IMG_4831

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.