prylar

Fryser du?

För ett tag sedan lade jag ut en bild på Instagram på min mammas hemmastickade och fantastiskt sköna handledsvärmare, och efter det har jag skickat små paket både hit och dit runtom i Sverige. Det har sinat rejält i mitt lilla lager, och nu har jag bara några få par kvar (varav ett par till ett litet barn) som hinner levereras innan jul. De kostar 150:- per par, är stickade i ett supermjukt och skönt garn som kan tvättas på 40 grader i maskin, och är enligt mig en perfekt julklapp till någon som inte vill frysa i vinter. Jag använder dem både vår, höst och vinter och blir det riktigt kallt har jag dem under mina handskar. Varma handleder = varm kropp.

Vill du köpa något av paren? Maila mig snabbt som blixten på helena@healthbyhelena.com så tar vi detaljerna där. Älska hemmastickat!

IMG_5361

 

IMG_5362

IMG_4831

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Åsa F.
  8 december, 2013 at 11:44

  Åååh – jag vill!! Jag mailar dig – IKVÄLL!!! 😀

 • Reply
  Viccy
  8 december, 2013 at 12:18

  Så mysiga! Dock så är det fingrarna som fryser på mig när jag blir kall 🙂

 • Reply
  Uppochhoppa
  8 december, 2013 at 13:17

  Fryser som tusan, men jag har andra!

  • Reply
   Helena
   8 december, 2013 at 13:49

   Om du har andra men fortfarande fryser som tusan så kanske det är dags att byta..? 😉

  Leave a Reply