styrketräning

Hej då träningsåret!

Nyårsafton till ära tog jag min morgontrötta kropp och släpade iväg den för en comeback på SATS Hötorget, där jag inte har varit sedan jag dansade med Niklas Modig och körde BodyCombat med Fredrik Andersson. Happy times, men tiderna ändras, och istället för att snubbla på mina egna fötter framför näsan på Sveriges gladaste dansinstruktör marklyfte jag istället ut träningsåret 2013 i stort sett ensam på gymmet(!?) idag.
Jag är verkligen superglad över att Hötorget har kastat ut alla gamla värdelösa maskiner och satsat på ordentliga stänger och viktplattor, och även om jag avslutade mitt pass med att vända upp och ner på min plastpåse jag hade med mig och strö ut magnesiumpulver över hela stretchingmattan så är jag ändå nöjd med dagens prestation. 2014 kommer att bli mitt starkaste år och jag ska med glädje inleda det med gruvlig träningsvärk!

Gott nytt år alla fina läsare, nästa år tar vi nästa steg…snabbare, starkare och friskare!

IMG_5736

IMG_5738

IMG_5742

En kommentar

  • A-M

    Hej! Jag är rätt stel och har problem med att göra djupa benböj med hälarna i golvet, så där snyggt som du gör på bilden. Tippar baklänges. Försöker stretcha upp höfterna och vaderna men kan inte avgöra om jag gör rätt. Har du något tips? Läste ett påstående på nätet om att vissa (alltså normalbyggda i övrigt) helt enkelt inte kan göra detta pga kroppens proportioner. Kan det stämma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.