PT,  pto.

Starkaste året!

2014 är äntligen här och det känns så fantastiskt bra att få vända blad bort från 2013. Förra året var fint men kantat av sjukdom i form av tre rejäla förkylningar/influensor för min egen del och ännu värre sjukdom i min närhet. Nu är det dock begravt för alltid, och jag har en bra känsla för 2014 som kommer att bli det friskaste och starkaste någonsin!

Första dagen på året gick i vilans tecken för mig, men idag är jag igång igen med en fullbokad dag på jobbet och en massa kunder som ska börja infria sina nyårslöften. Jag gillar nyårslöften och tycker att det är ett ypperligt tillfälle att börja ett mer hälsosamt liv vid årsskiftet, så länge man lovar sig själv förändringar som är genomförbara och inte bara handlar om ständigt dåligt samvete resten av året. Det är alltid lättare att hålla sina löften om man har lite draghjälp av en kompis, PT eller någon annan som aldrig sviker.

Jag kan tycka att den här veckan kan vara en mjukstartsvecka (för att man inte ska få dåligt samvete direkt när nyårsdagen kanske inte var den allra hurtigaste…), och att nästa vecka blir den riktiga starten för träningsåret 2014. Jag har några pto.-kunder som kickar igång sitt friskare 2014 nästa vecka med mitt nystartsprogram på 8 veckorhäng på du också! 8 veckor räcker gott och väl för att få in en ny vana både när det gäller träning och kost, och med mig i fickan kommer det att kännas så mycket lättare att komma iväg till gymmet eller låta bli den där bullen till kaffet. Unna dig själv ett friskt och starkt år du också – det är du och din kropp värd!
 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.