GoCoCo,  styrketräning

Presspass

Var är alla människor? Inte på gymmet iallafall. Jag var nästan helt ensam på SATS Fridhemsplan i förmiddags (efter att jag sett Jenny briljera på Nyhetsmorgon), vi kanske var fem personer på hela nedre våningen (där de inte spelar någon musik…why!?) och jag kunde ha min skivstång ifred när jag skulle avverka veckans presspass.

Passet innehöll overhead press, push press, stående russian twists, 10 set push-ups på tid och en liggande hantelövning – där tre olika tricepsövningar kombineras och framkallar gruvlig mjölksyra i armarna – var över på 35 minuter och efteråt kunde jag knappt lyfta armarna. Snabbt, effektivt och så välbehövligt! Jag blir starkare och starkare och snart kan jag nog lyfta en häst, precis som min stora idol.

bild-46

Jätterosa i skor från Nike, Light Sport-strumpor från Gococo och linne från Adidas.

 

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.