GoCoCo styrketräning

Presspass

Var är alla människor? Inte på gymmet iallafall. Jag var nästan helt ensam på SATS Fridhemsplan i förmiddags (efter att jag sett Jenny briljera på Nyhetsmorgon), vi kanske var fem personer på hela nedre våningen (där de inte spelar någon musik…why!?) och jag kunde ha min skivstång ifred när jag skulle avverka veckans presspass.

Passet innehöll overhead press, push press, stående russian twists, 10 set push-ups på tid och en liggande hantelövning – där tre olika tricepsövningar kombineras och framkallar gruvlig mjölksyra i armarna – var över på 35 minuter och efteråt kunde jag knappt lyfta armarna. Snabbt, effektivt och så välbehövligt! Jag blir starkare och starkare och snart kan jag nog lyfta en häst, precis som min stora idol.

bild-46

Jätterosa i skor från Nike, Light Sport-strumpor från Gococo och linne från Adidas.

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Sara
  3 januari, 2014 at 13:15

  låter som ett kul pass som jag tänkte härma. men du, stående russian twists – please explain!

  • Reply
   Helena
   3 januari, 2014 at 13:37

   Kul Sara! Här kommer ett klipp på övningen:
   http://www.youtube.com/watch?v=tudItL4lbYA
   Har de ingen fästanordning på gymmet där du är så lägg en 25-kilosplatta på golvet och luta stången mot hålet i plattan. Raka armar, stark mage! Kör så det ryker!

   • Reply
    Sara
    7 januari, 2014 at 17:48

    jahaaaa, är det stående russian twists den övningen heter. alltid lär man sig nåt nytt. gjorde den med tung björkstam i julas (man tager vad man haver…). 🙂 tack helena!

 • Reply
  Mattias
  3 januari, 2014 at 17:19

  Hey, var tog det blonda håret vägen?

  • Reply
   Helena
   4 januari, 2014 at 09:15

   Mattias, bilden är lite missvisande…det är mörkare än vanligt, men inte SÅ mörkt… 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  3 januari, 2014 at 18:02

  Jag säger detsamma. Ganska lugnt på gymmet här också…. Drar det igång på tisdag efter sista ledigheten tro… (hope not). 😉

 • Reply
  Jenny Sunding
  3 januari, 2014 at 18:29

  Tack för det fina omnämnandet! <3 Stor kram

 • Leave a Reply