löpning

Fart”lek”

Varsågoda – jag ger er mitt bästa fartlekstips en söndagsförmiddag:

Stick ut på valfri runda, jag valde en ”kort” på drygt 5 km. Bestäm dig för att spurta varje gång du ser en hund på din väg – oavsett om det är en mötande hund eller en som är på väg åt samma håll som du. Spurta till du når fram till hunden och backa sedan tillbaka till ett skönt joggtempo, tills du ser nästa hund. Enkelt – eller hur?

Det kan ju bli en lek om du inte gör som jag och väljer det mest hundtäta promenadstråket i hela Stockholm(?). Norr Mälarstrand gjorde fartleken till fartblodigtallvar idag och jag var helt slut efter min halvmil. Är hela stan ute och promenerar med sina hundar idag?

IMG_5249

Bästa hundjaktsbelöningen.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rund är också en form!
    5 januari, 2014 at 20:28

    Hahaha! Vad roligt…. 😉
    Hade jag halvvägs in i passet kommit till samma slutsats hade jag nog tänkt: ”Äh, jag ändrar mig. Jag spurtar varje gång jag ser en inlinesåkare istället”. Hehe!

  • Leave a Reply