Okategoriserade

Måndag

Ja, jag gjorde den här konstiga söndagsmåndagen till en riktig måndag istället. Jag längtar efter lite rutin i tillvaron så jag styrde upp det redan idag. Vaknade tidigt, jobbade lite med pto., hade en löpcoaching i det gråa vädret i Rålis och gick sedan och tränade på SATS Fridhemsplan. Jobbade lite mer framför datorn när jag kom hem och vid tre tyckte jag att det var nog och då avslutade jag arbetsdagen med att ta en promenad runt ön och vinka hej då till solen(!) som höll på att gå ner.

Imorgon kör jag tisdag som vanligt med full fart på jobbet igen och lite skitsnabba och superkorta intervaller på löpbandet, för att vrida upp lite hastighet i kroppen efter ledigheterna. 15 sekunder uppförsbacke, 45 sekunder ståvila x 10 (minst). Vilka är med mig?

Solnedgång Lilla Essingen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.