Filmkritikerna.se

Busy bee

Tittar förbi och ger ett litet men ack så gott livstecken. Jag lever och mår bra, men hade internetledigt och ägnade tiden åt att krama mamma och lillebror. Gårdagen gick i ett med PT-jobb, träning och extraknäck i form av pressfotografering och party, och idag är det nya PT-kunder som ska tränas medan min kropp får lite välbehövlig vila efter en lite för kort natt.

Imorgon är jag nog på banan (inte frukten) med full fart igen, och då ska jag lotta ut något kul bland alla mina kvinnliga läsare…missa inte!

dsc_1325

En av gårdagens bilder på en, enligt mig, mycket värdig vinnare!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Aniika
  21 januari, 2014 at 21:07

  Wow, vilket superhäftigt extraknäck!

 • Reply
  Annica
  21 januari, 2014 at 22:22

  Har bilden något med utlottningen att göra?! :O
  Håller med, mycket värdig vinnare.

 • Leave a Reply