lopp,  Okategoriserade,  utlottning,  utlottningar,  Women's Health

Vinn startplats!

För ett par veckor sen var jag på releasemingel för den nya tidningen Women’s Health, och den 26 april är det premiär för en helt ny halvmara som är öppen endast för kvinnor! Women’s Health Halvmarathon är den största svenska satsningen på ett lopp riktade mot kvinnor på en längre distans.

Womens Health Maraton

Loppet går på en vacker och snabb bana på Södra Djurgården i Stockholm, förbi sevärdheter som ABBA The Museum, Cirkus, Skansen, Blockhusudden och Kaknästornet. WHHM är en kul utmaning för dig som har klarat av Tjejmilen och vill testa en längre distans, men kanske tycker att ett helt marathon känns för långt. Tänker du springa Stockholm Marathon är WHHM en perfekt uppladdning och formcheck tre veckor innan!

Vid målgång belönas löparna med loppets specialdesignade smycke istället för en medalj och det bjuds på klassisk Afternoon Tea. Vid nummerlappsutdelningen delas det dessutom ut en välfylld goodiebag med olika varor från flera av loppets sponsorer. WHHM kommer att bli en härlig löpupplevelse i vår!

womens_health_v4_ny-1042x676

Trycket på startplatserna är stort och jag har nu fått tag på ett startkit att lotta ut, och förutom en startplats till loppet så följer även en snygg funktionströja från 2XU med!

WHHM_Tshirt_Edit-611x450

Det totala värdet för priset är närmare tusen kronor och allt du behöver göra är att svara på frågan nedan och maila svaret till helena@healthbyhelena.com (ni som tidigare har lämnat svaret i kommentarsfältet är med och tävlar även om era inlägg inte syns längre…). Enklare kan det knappast bli!

Vilken tid startar första startgrupp i Women’s Health Halvmarathon 2014.
1. 12.00
x. 11.00
2. 13.00

Tävlingen pågår fram till onsdagen den 5 februari klockan 17.00, och efter det drar jag en lycklig vinnare.
Women’s Health kommer att få del av alla mailadresser, så deltar du i tävlingen har du automatiskt godkänt det. Lycka till!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.