pto.

Vintermage

Jag var tvungen att åka hem från jobbet igår med en mage som hade förklarat krig, kraftig huvudvärk och feberkänningar. Sedan dess har jag sovit 14 timmar, druckit stora mängder vatten och idag känns det bättre. Vågade dock inte gå till jobbet idag eftersom jag inte har en aning om varifrån det akuta magkriget kom ifrån…men jag är glad att det verkar lugnare på fronten.

Istället har jag stängt in mig hemma, sovit ännu mer och försökt att ge magen lite mat. Jobbar lite i lugn och ro med mina härliga pto.-kunder, mailar till andra sidan Atlanten inför en resa jag och lillebror ska göra i vår och filar på ett kost – och träningsupplägg till min storebror (de mest utmanande klienterna finns väl alltid inom familjen?). Läser om bästa Fridas hälsoresa till Holm Hällar på Gotland och blir onekligen lite sugen. Läser mailen som trillar in till tävlingen där jag lottar ut en startplats till vårens hetaste lopp. Lyssnar på hantverkarna som bilar upp grannens badrumsgolv och tänker att hade jag inte huvudvärk innan så får jag det snart. Men men, magen mår bättre och vad är ett oljud i jämförelse med en frisk kropp? Inget.

bild 1-2

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.