Okategoriserade,  Plan Sverige,  välgörenhet

Hjälp!

En kan inte göra allt men alla kan göra något. Det här med välgörenhet är svårt. Man vill liksom hjälpa allt och alla, men det går ju inte. Den ekonomiska möjligheten att skänka pengar till varenda fantastisk organisation finns inte, hur mycket man än skulle vilja.

Ibland är det dock lättare att hjälpa. Plan Sverige (som jag och mina underbara läsare har hjälpt ett par gånger tidigare) har nu fram till imorgon (söndag) en skoltimmesjakt där de samlar skoltimmar till flickor i Guatemala. Det fina med den här insamlingen är att det inte kostar dig ett enda öre – det enda du behöver göra är att klicka dig in till insamlingen, skriva under att du vill skänka en skoltimme och sedan sköter Plan Sveriges samarbetspartners det ekonomiska. De skänker alltså en skoltimme per underskrift, och en sådan insamling kan man bara inte låta bli att stötta!

Så, starta lördagen med lite välgörenhet – klicka dig in på insamlingen och skriv under. Nu hjälper vi Plan att utbilda varenda unge!

Skärmavbild 2014-01-25 kl. 08.06.34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.