NIke Blast

Förväntningar…

Mina dagar går verkligen i ett nu. Alla mina kunder vill träna, pto.-kunderna kör på och gör mig stolt, och sen ska ju helst min egen träning och det övriga privatlivet hinnas med också. Det är sjukt kul när det händer mycket men det är tur att jag har lärt mig att pussla med tiden så att allt går ihop som jag vill.

Igår blev det en extra lång dag med PT-jobb från 07.00 och en avslutning med personalmöte på kvällen inför årets Nike Blast i Globen. Det är tredje året jag jobbar på årets bästa gruppträningsevent, och i år kommer det att bli bättre än någonsin. Tycker ni att det har varit mycket energi, färg och party tidigare så är det ingenting mot vad det kommer att bli i år. Jag längtar verkligen till lördag morgon – trots att jag ska upp långt innan tuppen – och jag hoppas att jag får träffa så många av er läsare som möjligt!
Ni kommer väl fram och säger hej?

bild-52

Världens finaste arbetsskor?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rebecca
  29 januari, 2014 at 11:51

  JAA! Jag kommer fram och säger hej!

  • Reply
   Helena
   29 januari, 2014 at 20:40

   Åh vad kul Rebecca – det ser jag fram emot! 😀

 • Reply
  Anna (orka mera)
  29 januari, 2014 at 22:37

  Såklart ska jag hälsa på dig!! Längtar så jag blir galen efter helgen och håller mina tummar för att SJ levererar trots snökaos….

 • Leave a Reply