löpning

Att ha tid att träna

Trots att jag oftast bara jobbar till lunch på fredagar kan det ibland vara lite svårt att få tid att träna. Det finns en massa lösningar på det problemet, och det enklaste brukar för mig vara att gå upp lite tidigare och träna innan jobbet. Idag prioriterade jag dock sömnen eftersom det väntar en sen kväll, så istället gjorde jag träningen till en del av min dag utan att behöva stjäla tid från annat.

Tog på mig löparkläderna till jobbet imorse och packade i min lilla löparryggsäck istället för min handväska. Efter arbetsdagens slut när solen sken från en klarblå himmel knöt jag på mig mina nya, underbara skor och sprang den dryga halvmilen hem i ett rätt högt tempo. Jag var hemma ungefär på samma tid som om jag hade åkt buss, och väl hemma brände jag av några övningar med egen kroppsvikt på bryggan i solen innan jag tog en stund och bara doftade på våren som har landat i min park. Snabb, solig och effektiv fredagsträning när den är som bäst!

IMG_7505

IMG_7509

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.