sjukdom

Stum

Jaha ja. Den där snoriga näsan och tunga huvudet som jag misstänkte var allergi härom dagen…det var förmodligen inte det, för det har satt sig på stämbanden nu. Hes som en kråka igår när jag kom hem efter en lång dag på jobbet, och eftersom jag ska iväg på en två veckor lång semester på lördag tog jag det säkra före det osäkra och gick till läkaren imorse.

Halsprov, stetoskop mot bröstet och ett konstaterande att jag har något typ av virus som har satt sig på stämbanden. Botemedel: vila och tystnad (om jag inte vill riskera att bli stum ett bra tag framöver). Ingen vidare bra kombination när man jobbar som PT så jobbet får vänta i ett par dagar. Nu knarkar jag istället soffa, te med stora bitar av ingefära och honung och en jäkla massa vätska. Kroppen känns frisk i övrigt så rösten kommer garanterat snart tillbaka den med. Håll tummarna!

bild-68

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.