löpning,  resor

Vancouver Sun Run

Semestern här i Vancouver började intressant. Vi blev hämtade på flygplatsen, och redan på väg till lägenheten där vi ska bo frågade vår vän och värd oss om vi ville hänga på 35 av hans anställda och springa ett 10-kilometerslopp för välgörenhet runt stan idag. Jag har inga löparskor med mig (bara ett mer eller mindre trasiga par Nike Free som jag använder mer som sneakers) och min bror har inte sprungit alls på 1,5 år, men självklart tackade vi ja!

Jetlagged och efter alldeles för lite sömn startade vi tillsammans med ca 45000 andra och knappt 55 minuter (jag är SÅ imponerad av min bror!) senare spurtade vi över mållinjen efter en perfekt sightseeing runt stan. Efter loppet möttes vi upp på en restaurang för en stor brunch med alla andra, varav en bjöd in oss till middag ikväll (älskar gästfriheten!). En helt perfekt start på semestern!

20140427-160618.jpg
20140427-160645.jpg Gococo var självklart med!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.