glädje mitt dalarna Okategoriserade

A.L.I.V.E.

Ensamheten. Osminkad. Tystnaden. Sommardoften. Andningen tung. Flugor som surrar. Ett steg till, bara ett steg till. Stenar. Blommor. En frisk vind. En gång upp, en gång ner. Lerigt. Mjölksyra. En gång till, du kan. Muskler som skriker. Du orkar. Svett som rinner. Lätt duggregn, tack. Hjärtat, kämpa! 500 höjdmeter, andra gången. Ner. Håll emot. Bromsa. Skakiga ben. Igen, sista gången. Gör det bara. Aj. Aj. Aj. Andnöd. Hjärtat på väg ut ur bröstkorgen. Kom igen, snart uppe. Utsikten. Svetten forsar. Lugnet. Djupa andetag. Siljan. Dalarna. Där mitt hjärta bor. Det är precis nu jag lever.

Gesundaberget

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nina
  15 juli, 2014 at 21:03

  Vackra du! och orden osar kraft!

  • Reply
   Helena
   16 juli, 2014 at 07:13

   Tack snälla Nina! <3

  Leave a Reply