mitt dalarna,  vandringsprylar

Drömfredag

Vaknar tidigt till strålande sol. Äter frukost med mamma och skjutsar henne till jobbet. Fortsätter till Gesundaberget, knyter på mig mina nya följeslagare och traskar upp till toppen. Svettigt. Kommer ihåg utsikten och mitt älskade Siljan. Tar mig ner bland stenar och lera. Vänder upp igen. Mjölksyra. Svettigare. Haglöfs-kompisarna sitter som gjutna på mina Gococo-beklädda fötter. Pausar på toppen med kaffe och extra mycket syre. Njuter av mitt Dalarna, det är fantastiskt vackert uppifrån. Går ner, äter söt vattenmelon i solen och vänder efter två timmar i magisk natur hem igen…och klockan har inte ens slagit lunch.

Gesundaberget sommar

IMG_9576

Haglöfs Roc Mid

Gesundaberget Haglöfs

IMG_9579

Lägg till snabb utomhusstyrka i form av 200 (brännande) utfallssteg, 200 (ännu mer brännande) prisoners squats och 100 mountainclimbers. En stund i solen i bikini med min bok. Laxlunch. Utflykt till marknaden med mamma och gammelmorbror. Kaffe i solen. Jordgubbar och grädde hemma hos moster. Rökt makrill med mamma. Och ett vackert blombud från en fin vän. En underbar semesterfredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.