gruppträning,  helena testar

Reebok & Les Mills ”The Project” Immersive Fitness

Ni som är i Stockholm i helgen, gå in här och anmäl er till en grym upplevelse! Igår fick jag och ett gäng andra glada bloggare, journalister och annat pressfolk testa Reebok & Les Mills ”The Project” Immersive Fitness – en träningsupplevelse utöver det vanliga. Les Mills BODYCOMBAT, GRIT, BODYJAM, BODYBALANCE och RPM i en kolsvart sal med projiceringar á la tv-spel på en stor filmduk på tre av fyra väggar.
Att få stå och slå mot motståndare i BODYCOMBAT-klassen, undvika att bli träffad av flygande föremål med hjälp av squats, burpees och jump squats i GRIT-klassen och få andas ut i en BODYBALANCE med helt magiska naturbilder var verkligen så mycket bättre än jag hade kunnat tro…och avslutningen på cykeln i klassen ”The Trip” var det häftigaste i träningsväg som jag har testat på mycket länge…och första gången jag har blivit smått åksjuk på en spinningcykel.

Immersive Fitness-boxen är ute på Europa-turné, och efter att ha haft världspremiär i London befinner den sig idag och imorgon på Djurgården här i Stockholm. Ni som har möjlighet – GÅ DIT! Les Mills Jr himself är på plats, Sveriges bästa Les Mills-presentatörer levererar träningskvalitet och endorfinerna kommer att spruta. Kolla teasern så kommer ni att bli övertygade…

Fredrik Andersson Les Mills immersive fitness

les mills jr the project immersive fitness

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.