SURVIVOR,  välgörenhet,  välgörenhet

5000 kramar!

Min lördag har verkligen börjat helt fantastiskt! Vaknade utsövd redan innan 6 och gav mig själv en lugn löprunda längs vattnet och en stund yoga på bryggan hemma. Efter en god frukost – min nya favorit, havregrynsgröt med vaniljpulver från Renée Voltaire och jordgubbar – fick jag äntligen skänka årets första tusenlappar till Cancerfonden!

Jag är så otroligt tacksam över att ni är så många som har köpt mina SURVIVOR-armband och hjälper mig att bidra till cancerforskningen. Idag skänkte jag 5000:- och det känns varmt ända in i själen att jag har möjlighet att göra det. STORT TACK till er alla, jag är så glad och tacksam för all er värme och kärlek!

Ha en fin lördag och ta hand om varandra…livet är kort.

Skärmavbild 2015-04-11 kl. 09.44.05
Vill du köpa ett armband och hylla en överlevare? Maila mig på helena@healthbyhelena.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.