Okategoriserade

Lululemon och stora drömmar

Jag känner många som kritiserar sociala medier i allmänhet och Facebook i synnerhet. Visst håller jag med dem ibland, kritikerna. Det tar ju så mycket tid, det blir ibland mer osociala medier än något annat och ”är det inte hemskt att folk lägger ut hela sina liv på nätet?”. Visst. Men vänd på det. Det är du som bestämmer hur du hanterar dessa medier och hur mycket du exponerar dig själv, och även om det dyker upp en och annan matbild eller svettig träningsbild i mitt flöde så använder jag det till så mycket mer och upptäcker hela tiden saker som annars hade gått mig helt förbi.

Som ikväll. En gratis(!) föreläsning på nyöppnade Lululemon Athletica på Riddargatan här i Stockholm. Föreläsare: Magnus Hagström, en livsnjutande och glad person jag verkligen gillar (och som var min lärare på min löpcoachutbildning när det begav sig). Ämne: RUNNING & STRESS. Det går ju inte att tacka nej till.

Och vad händer? Föreläsningen som ska handla om stress och hur vi bör motverka det handlar precis om just det men med en vinkling som kommer som en total överraskning. Magnus börjar nämligen tala om att drömma, om att göra det STORT och om att livet inte kan kontrolleras av någon annan än dig själv. Självklarheter i livet som jag själv försöker leva efter men som ibland är nyttiga att höra från någon annan. Idag väldigt nyttiga. För en person som jag, som ser tecken överallt och är övertygad om att någon talar till mig någonstans (se Interstellar…), så var den här kvällen så mycket mer än en 45 minuter lång föreläsning om träning och stress. Kanske var den här kvällen spiken i kistan för ett beslut som jag har dragit på ganska länge. Kanske tog jag precis ett steg närmare en av mina stora drömmar…tack för det Magnus och tack för det Facebook(?).

People-are-capable

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.