outdoorstories

Radiointervju med mig

Imorgon tisdag (klockan 07.10, 09.40 och 16.15) sänds en radiointervju med mig med anledning av mitt stora äventyr som väntar kommande höst och vinter! Om ni bor i norra Dalarna – ratta in Radio Siljan på 94,1 och lyssna. Gör ni inte det går det jättebra att lyssna via webbradion.

Jag berättar i stort om min vandring och min insamling till Cancerfonden (som redan går så mycket bättre än jag någonsin kunnat ana…tack!!!), och jag får vad jag vet bara ett hjärnsläpp där jag hävdar att det bor ett par miljoner människor i Wellington(!?). Det är såklart inte sant på en fläck, men jag bjuder på den och skyller på lika delar nervositet och värmeslag i studion.

Mycket nöje!

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 21.57.56
Från Radio Siljans hemsida

2 kommentarer

  • patrik Elfwing

    Vill egentligen bara tacka för Din inspirerande energi som får mig att träna lite mer – springa lite längre och fortare och bli påmind om hur bra man har det som har dessa möjligheter till upplevelser .
    Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.