outdoorstories

Jag är mållös

Det är mycket nu. Planeringen inför mitt livs äventyr den kommande vintern börjar tightas till. Tiden går och dagarna fram till resan blir färre och färre. Det är inte många som förstår hur det är att planera en 3000 kilometer lång vandring genom ett helt land på andra sidan jorden. Jag förstod inte heller fram till för bara ett tag sen, men jag inser nu att det är näst intill ett heltidsjobb.

Varje gång hjärnan slår knut på sig själv och jag känner mig själv tappad i mina egna anteckningar och mail klickar jag mig dock in på min insamlingssida hos Cancerfonden, och i samma sekund är det värt sömnbrist och hjärnspöken. Ni har tillsammans hittills samlat in över 43000 kronor, och jag är HELT mållös! Det finns inte ord för hur fantastiskt det känns att kunna göra det här för cancerforskningen och för att hjälpa fler att få livet tillbaka. Jag är mållös. TACK.

Vill du skänka en femtiolapp? Skicka ett sms med texten “BESEGRA 21687 förnamn efternamn” till nummer 72988. Utelämna namnet om du vill vara anonym.

Skärmavbild 2015-08-26 kl. 19.24.52
Skärmdump från Cancerfonden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.