outdoorstories Te Araroa

Svett, smärta och tacksamhet…

Jag är en katastrof på att uppdatera min blogg (följ mig på Insta för mer frekventa uppdateringar: @helenateodora) men jag är en jäkel på att vandra! 2595 kilometer so far, jag har tagit mig till Wanaka och ni kan läsa mitt senaste inlägg om min vandring här!

 

#thatwanakatree – känt pga sociala medier och numera en turistmagnet.


Min  insamling till Cancerfonden är snart uppe i ofattbara 130000:- och jag är mållös! TACK till er alla! 20000:- kvar till målet och jag kan se det där borta…vi ska fixa det! Tillsammans gör vi skillnad.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Karin Fitness & Hälsa
  17 februari, 2016 at 21:37

  Men vilken vacker plats! Värd at vandra till utöver alla pengar du har samlat in, förstår jag.

  Grymt imponerad av din insats. Tänk vilken skillnad du gör!
  Kram och lycka till resten av vägen!

 • Leave a Reply