outdoorstories,  Te Araroa

Home sweet home 

Jag är hemma. Efter 23 veckor på andra sidan jorden har jag äntligen landat hemma i Sverige igen och jag har så mycket att berätta för er. Att vandra 3000 kilometer föder erfarenheter och minnen jag inte trodde var möjligt!

Hela min familj och mina vänner överraskade mig totalt på Arlanda och mötte mig iklädda Pippi-peruker och överöste mig med kärlek. Kramar, presenter, julmat(!), påskägg och bubbel. Hemma i lägenheten fanns vackra tulpaner, kort från mina fina vänner, vattenmelon (har längtat!) och mammas hemlagade mat i kylskåpet. Att känna sig efterlängtad och älskad kan vara den finaste känsla jag vet.

 

Kärlek!

Jag har 11 timmars jetlag att tampas med och jag sover som en kratta på nätterna. När jag har kommit tillbaka till ett något så när normalt (vad det nu är these days?) liv ska jag berätta. Jag ska ge er utvalda delar av mitt livs största äventyr.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.