Helena i media Te Araroa

Jag är (med i) STARK!

Tack för alla fina kommentarer och ord om min medverkan in Att resa-podden. Så kul att så många redan har lyssnat och så fint att ni tar er tid att höra av er. Tack!

Orkar man inte lyssna på mitt babblande i över en timme kan man nu istället läsa om min vandring i senaste numret av STARK. På omslaget sitter Jessica på sin mountainbike och i högermarginalen finns att läsa: 130 dagar. 300 mil. Mer extrem vandring.
På sidan 48 börjar den 4 sidor långa artikeln om mig och mitt äventyr längs Te Araroa. Trevlig läsning!

STARK Te Araroa Helena Olmås vandring

STARK, nummer ”SENVÅR 2016”

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    En spontan mara utan löpträning - går det? - Health by HelenaHealth by Helena
    30 maj, 2016 at 20:36

    […] Marathon men det är nog inte så smart” står det i inledningen av intervjun med mig i senaste numret av STARK. Jag har ju inte löptränat på hela vintern (och jag har upptäckt den hårda vägen att vandring […]

  • Leave a Reply