Helena i media Te Araroa

Jag är gäst i Att resa-podden!

Inspirerande Lisa och Annika ligger bakom fantastiska Att resa-podden som startades förra året. Idag släpptes avsnitt nummer 12 – ett avsnitt som helt och hållet ägnas åt min vandring längs Te Araroa. Vi pratar om allt mellan himmel och jord, t.ex. min rädsla för mörker, vad som händer i knoppen när man spenderar ofattbart mycket tid med sig själv och om jag någon gång var rädd på riktigt…och en massa annat. Jag är så glad över att jag fick förtroendet att vara med och berätta om mitt lilla äventyr genom ett av världens vackraste länder.

Klicka här och lyssna på det drygt en timme långa avsnittet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

One of those days…

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Att resa genom Nya Zeeland till fots (!) - Helena och Te Araroa - Livet från den ljusa sidanLivet från den ljusa sidan
  12 maj, 2016 at 23:19

  […] är så otroligt glada att vi fått ha fina Helena som gäst. Vi pratade om henne i det allra första avsnittet av Att resa-podden, och har med stort intresse […]

 • Reply
  Sara Skoog
  13 maj, 2016 at 11:07

  Har suttit och lyssnat på dig i en timme nu, och ville inte att det skulle ta slut!! Vilken inspirationskälla du är! Även fast jag har följt dig under resan och läst allt du skrivit så vill jag höra mer! Jag hoppas verkligen att du skriver en bok om alla upplevelser under resan! Jag köper den direkt då! 😀

  • Reply
   Resfredag/Annika
   13 maj, 2016 at 20:25

   Eller hur Sara, jag sa likadant till Helena – köper boken på studs! 🙂

  • Reply
   Helena
   14 maj, 2016 at 16:43

   Tack för fantastiskt fina ord Sara! Jag ska göra mitt bästa för att sätta resan på pränt, du ska få ditt ex signerat! 😉

 • Reply
  Ida
  14 maj, 2016 at 15:45

  Jag är så imponerad och inspirerad. Ville bara veta mer, önskade avsnittet aldrig skulle ta slut. Tänk om jag skulle göra något sådant, ta tjänstledigt, utmana mig själv, få tid att fundera över mitt liv och tid att inte fundera alls utan bara vara och se vad som finns då. Måste bara hitta det jag brinner för. Jag hoppas verkligen att det blir en bok. Tack!

  • Reply
   Helena
   14 maj, 2016 at 16:42

   Tack för fina ord Ida! Våga släppa taget en stund, det är otroligt skönt!

 • Reply
  Tove
  15 maj, 2016 at 12:18

  Som skrivits ovan, du är SÅ inspirerande Helena! Jag ville inte att timmen skulle ta slut. Jag vill veta mer och ser fram emot en bok. Du är en fantastisk talare och om du ger dig ut på föreläsningsturné kommer jag köpa biljett på studs. Önskar dig lycka till på kommande utmaningar.

  • Reply
   Helena
   16 maj, 2016 at 08:45

   Tack snälla Tove, vad glad jag blir! Jag lovar att meddela om det blir en turné! 🙂

  Leave a Reply