cykling

Kan hjärtat slå halva slag?

Ja, det var frågan Jessica plötsligt ställde under spinningklassen idag, efter att hon bad oss att öka nästa intervall med ett halvt pulsslag…och det slog mig att det var ungefär den enda sekunden under timmen som jag faktiskt började tänka. Resten av tiden är liksom som ett härligt och väldigt svettigt töcken där jag totalt släppte huvudet och bara körde…

Ja…efter en härlig måndag (sa jag att jag älskar måndagar?) hängde jag med Åsa till World Class Vasastan för att äntligen få cykla lite, och dagen till ära var dessutom Activio där och demonstrerade hela det fantastiska pulssystemet som de har utvecklat. Jag har cyklat med Activio innan, och jag kan bara säga att min kropp tog ett gLäDjEskUtT när jag insåg att jag skulle få dra på mig det där pulsbandet och följa min puls på den stora tavlan idag igen…underbart!
Och vilken pulsresa det blev…passet var uppbyggt på två intervallpyramider där 70% av max var återhämtningsnivån, och där iallafall jag nådde upp till 90% på toppen av de två längsta intervallerna. Bitvis helt sjukt jobbigt, men yes vilken endorfinkick!

Jag svettades väl bort halva min kroppsvikt och inte var jag precis den snyggaste på stället när det skulle poseras och den obligatoriska bloggbilden skulle tas, men vad gör det? Endorfinerna sprutade ur mina öron och jag kan bara säga GRATTIS till er som ska cykla för Jess på THE BLAST i helgen!

Åh vilken härlig måndag…väl?

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.