löpning

Stockholm brinner!

Vilken underbar värme…och vilket underbart beslut jag tog igår när jag bestämde mig för att vara ledig idag! 🙂

Vaknade tidigare än jag behövde (hej sommarsymptom…kanske dags att köpa persienner trots allt?), konstaterade klarblå himmel och +20 grader på balkongen redan klockan 6. Sommar for real!
Hade dock redan då kunnat räkna ut att det inte skulle vara ett särskilt smart drag att vänta ända till 10.30 innan jag tog mig an dagens löpning…oh my vad varmt! Ägnade precis hela varvet runt Kungsholmen åt att leta skugga och försöka fånga det lilla syre som fanns i luften. Långt ifrån min bästa runda i löparkarriären, men årets premiärdopp och en lunch i solen när jag kom hem var värt varenda jobbig meter. Endorfinerna som har kalas i kroppen just nu likaså. Heja löpning!

20110629-121417.jpg

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jonna
  29 juni, 2011 at 12:36

  Helt rätt beslut att ta ledigt en dag som denna! Jag premiärdoppade också idag i Siljans böljande blå, dock på lunchen så det blev en snabbis.

 • Reply
  Jonna
  29 juni, 2011 at 12:39

  Hrrm, skrev en kommentar men den syns inte?

  Helt rätt att ta ledigt en dag som idag! Jag premiärdoppade också i Siljans blå vatten, men på lunchrasten så det blev en snabbis!

 • Reply
  M
  29 juni, 2011 at 19:55

  MIn första semesterdag (fredag) så väntas det regn – så kan det också bli 😀

 • Reply
  Smaljeansen! Ny träningsblogg!
  29 juni, 2011 at 21:52

  Känner igen det där, sprang idag med och fast klockan var 19 var det svettigt, rejält.

 • Leave a Reply