löpning

Stockholm brinner!

Vilken underbar värme…och vilket underbart beslut jag tog igår när jag bestämde mig för att vara ledig idag! 🙂

Vaknade tidigare än jag behövde (hej sommarsymptom…kanske dags att köpa persienner trots allt?), konstaterade klarblå himmel och +20 grader på balkongen redan klockan 6. Sommar for real!
Hade dock redan då kunnat räkna ut att det inte skulle vara ett särskilt smart drag att vänta ända till 10.30 innan jag tog mig an dagens löpning…oh my vad varmt! Ägnade precis hela varvet runt Kungsholmen åt att leta skugga och försöka fånga det lilla syre som fanns i luften. Långt ifrån min bästa runda i löparkarriären, men årets premiärdopp och en lunch i solen när jag kom hem var värt varenda jobbig meter. Endorfinerna som har kalas i kroppen just nu likaså. Heja löpning!

20110629-121417.jpg

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.