GoCoCo löpning

Ordningen återställd BIG time.

Ibland tror jag verkligen på attraktionslagen…ni vet, be careful what you wish for ’cause you might just get it all. Måndagens pisslöprunda som jag bara ville glömma byttes idag ut mot en snabb runda som gick så löjligt lätt att det kändes som att jag fullständigt flög fram, och tisdagens söndernötta bästa strumpor ersattes av fyra nya lovely par som låg i lådan och väntade när jag kom hem…YES! Gissa om mina träningspass kommer att bli en ren och skär njutning(?) i framtiden!? Jag älskar när universum vänder och kommer in på min bana igen.

Hur har er torsdag varit?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sara
  14 juni, 2012 at 21:14

  en ut fyra in låter som en mycket bra deal! 🙂

 • Reply
  Christer Barregren
  15 juni, 2012 at 10:24

  Jag har också slitit ut ett av mina par. Det blir så när man bara använder samma hela tiden 🙂

 • Leave a Reply